Interworks, digitalt bureau med speciale i hjemmesider, e-handel og optimering

Velkommen Online Markedsføring Det digitale bureau Referencer Kontakt

Digitalt bureau - filosofien bag

Filosofi kan være mange ting. For os er det vejen til succes for vores kunder. Vi tror på at nettet kan andet og mere end blot at være en glorificeret telefonbog, skabe større involvering, komme tættere på kunderne og flytte markedsandele.

De fleste virksomheder fokuserer meget på deres egne hjemmeside – og det er et udemærket udgangspunkt, men ultimativt en forældet optik. En succesfuld webstrategi ligger i lige så høj grad vægten på at se internettet som en helhed, hvor brugere kommer fra, hvor købsprocessen fortsætter på andre sider, hvor før- og efterkøbsvalideringen finder sted og hvor dine nuværende kunder kan påvirke fremtidige.

Vores ambition er at udvide perspektivet for vores kunder, og ultimativt udvikle forretningen med målbare resultater. De bedste resultater opnås når vi i samarbejde med kunden tænker mere end blot streger og billeder, men istedet fokuserer fortællinger, målgrupper ønsket markedsposition. Nettet er at aktivt værktøj til at opnå succes på alle disse områder.

Skal vi tage en uforpligtende snak om jeres virksomhed, markedssituation og muligheder på nettet? Kontakt os for et møde i dag.

Filosofien i praksis

Læs case-historier om hvordan vi har udlevet filosofien i praksis, og hør direkte fra vores kunder hvad de har at sige om samarbejdet.

Læs referencer og cases ››

Interworks - Skjulhøj Alle 37, 2720 Vanløse - Tlf.: 23 61 74 55 - Mail: info@interworks.dk