Interworks, digitalt bureau med speciale i hjemmesider, e-handel og optimering

Velkommen Online Markedsføring Det digitale bureau Referencer Kontakt

Referencer - Web & Marketing

Vi er stolte af vores kunder og de resultater vi i fællesskab har opnået. Læs mere herunder om de enkelte cases, og se eksempler på vores grafiske arbejde.

Inka Food - Hjemmeside og grafisk design

Inka Food

InkaFoods importerer eksotiske madvarer og distribuerer til en bred målgruppe af købere i Danmark.

InkaFoods savnede visuelt punch i deres materiale for at kommunikere deres eksklusive varer, og fik et stærkt farvetema der matchede deres baggrund og historie.

Besøg siden (grafisk preview)

Branding, digital service, hjemmeside og logo

SolutionSpace

SolutionSpace er specialist i udvikling og implementering af konfigurerings-løsninger med fokus på quote-to-order processen og succesfuld indkøring i virksomheden.

Med et produkt der er svært at definere, samt et behov for at skille sig ud i mængden, krævede SolutionSpace et solidt visuelt grundlag og et website der kommuniker deres vigtigste værdier.

Besøg siden

Hjemmeside og grafisk identitet

Kgs. Lyngby Akupunktur

Kgs. Lyngby Akupunktur Klinik behandler et væld af forskellige fysiske såvel som psykiske problemstillinger, via den traditionsrige akupunkturteknik.

Karin Kofod fra klinikken havde brug for en åben, ærlig og simpel hjemmeside der var indbydende nok til at tiltrække potentielle kunder, og samtidig meget kommunikativ omkring faget akupunktur.

Alt i alt fik Kgs. Lyngby Akupunkturklinik en hjemmeside med afslappede og beroligende farver, med klare henvisninger til faget og dens oprindelse i østen.

Besøg siden

Voldsramte Kvinder - Website og logo

Voldsramte Kvinder

Foreningen for Voldsramte Kvinder har som overordnede formål at skabe et netværk for voldsramte kvinder og skabe fokus på et område, som er tabubelagt.

Hjemmesiden er rammen for store dele af foreningens arbejde, og fungerer ydermere som privat forum for ligesindede.

InterWorks stod for logo, hjemmeside og tilhørende offline-materiale.

Besøg siden

Jesper Lund Larsen - Hjemmeside med grafik

Arkitekt Jesper Lund Larsen

Jesper Lund Larsen er en arkitekt med erfaringen i orden. Med over 30 år bag sig i branchen leverer han det gennemarbejdede resultat.

Jesper Lund havde et ønske om en side der afspejlede hans seriøsitet og erfaring, med tryk på hans fagområde. Derfor benyttede vi hans egne AutoCad tegninger som fundament for designet, der således både fremviser håndværket, og klart udtrykker hvor vi er henne, rent fagmæssigt.

Besøg siden (grafisk preview)

Balance i frihed - Hjemmeside, logo og grafisk materiale

Balance i frihed

Balance i frihed er et privat initiativ, der henvender sig til pårørende til indsatte i fængsler, arresthuse og pensioner.

Balance i frihed ønskede en lys og afdæmpet hjemmeside, der kunne behandle det seriøse emne med respekt, og samtidigt give pårørende mulighed for at komme i kontakt med hinanden, ved hjælp af et forum og forskellige aktiviteter.

Besøg siden

GAC - Hjemmeside med grafik

GAC - Business Solutions

GAC - Business Solutions er Hollands førende Microsoft Navision konsulenthus, med kunder både nationalt og i andre europæiske lande. GAC havde en forældet website med uddaterede oplysninger, der ikke afspejlede hvor dygtige de egentlig var.

Der blev lavet en sektoropdelt hjemmeside, hvilket var nødvendigt med den store mængde information GAC ønskede vist. Et CMS støtter op om dette, og gør det muligt for GAC løbende at komme med opdateringer og nyheder.

Besøg siden

Flere referencer på vej. I mellemtiden vil vi opfordre til at tage kontakt og snakke om mulighederne for din virksomhed.

Ydelser

Interworks er mere end bare hjemmesider – vi tilbyder en bred vifte af web-relaterede ydelser der styrker din online markedsføring.

Læs mere om vores ydelser ››

Interworks - Skjulhøj Alle 37, 2720 Vanløse - Tlf.: 23 61 74 55 - Mail: info@interworks.dk