Interworks, digitalt bureau med speciale i hjemmesider, e-handel og optimering

Velkommen Online Markedsføring Det digitale bureau Referencer Kontakt

Ydelser - Online markedsføring

Interworks lever og ånder for effektiv markedsføring på nettet. Vi er ikke teknologi-fokuserede, men resultat-fokuserede. Det betyder dels at vi har mange forskellige værktøjer i kassen, samt at vi ikke bygger et eiffeltårn når du har brug for en carport.

Udvikling af hjemmesider

Udvikling af hjemmesider
Webdesign, struktur, front-end kodning og content management systemer – hjemmesider der er brugervenlige og gør arbejdet.

Grafisk design og visuel identitet

Logo, identitet & branding
Din virksomheds identitet er mange ting – dets logo, det første håndtryk, stemmen i telefonen og visitkortets tykkelse. Hvilken samlede historie skal elementerne fortælle, og hvordan skal den se ud?

Søgemaskineoptimering & SEO

Søgemaskineoptimering
Er du på Google? Er dine kunder? Er dine konkurrenter? Kun med et udgangspunkt i disse spørgsmål og en vurdering af forretningsværdien af søgemaskiner for netop din virksomhed, vurderer vi om SEO er en attraktiv investering.

Web-strategi og digital kundeanskaffelse

Web-strategi
Én ting er at have en hjemmeside. Det har de fleste i dag. De færreste har derimod et klart formål, en defineret målgruppe og en strategi til at nå dem. Hvem er din vigtigste besøgende? Hvad skal de opnå på siden? En ordentlig web-strategi svarer på disse spørgsmål.

Web-statistik og optimering

Web-statistik og optimering
Med ordentlig opsætning af statistik behøver du ikke gætte – data kan understøtte optimering af hjemmesiden, webshoppen og øge både involvering og salg.

Projektstyring af udvikling og programmering

Rådgivning & projektstyring
Vi arbejder sjældent alene. I større udviklingsprojekter indgår vi både som projektledere, interface-designere og rådgivere.

Samarbejde giver bredde

Vi samarbejder med en dygtig fotograf, en erfaren illustrator og 3D-specialister så vi kan tilbyde den fulde løsning. Kan du bidrage med et partnerskab er du velkommen til at kontakte os – vi er altid interesseret i at udvikle vores kompetencer.

Interworks - Skjulhøj Alle 37, 2720 Vanløse - Tlf.: 23 61 74 55 - Mail: info@interworks.dk